Image

Utekonsert

Ved Spekas bredde har elvas gravinger gjennom tusenvis av år formet et naturlig amfi. Der har vi bygget tribuner og scene og gjort alt klart til å arrangere utekonsert med bratte fjellvegger som kulisser og med glimt inn i det mørke juvet som elva har skapt. Det blir magisk stemning når lyset tennes inne i juvet og elvesuset kiler i ørene.

Kapasitet

Vi har sitteplasser til 650 på tribunen og mange ståplasser ved elvebredden på det tilrettelagte området rundt amfiet. Det er fremkommelig for rullestolbrukere og bevegelseshemmede, vi reserverer området på toppen av tribunen for dere. En av utedoene våre er tilrettelagt for rullestol.

Profesjonelle lyd- og lysfolk vil skape en unik stemning som bare blir bedre og bedre etter hvert som mørket senker seg. Vi bestreber oss på å hyre inn fantastiske artister som skal gi oss en magisk opplevelse.

Konserten 19. august 2023

Stas på Teigen med Anita Skorgan og Prima band 

Jahn Teigen etablererte seg utover i 1970-årene som en markant, fargerik og folkekjær artist og rikskjendis i Norge. Han har deltatt i 12 grand prix finaler, gitt ut 40 album og over 60 singler, er innlemmet i Rockheim Hall offame, har mottatt en rekke utmerkelserDet er et rikholdig repertoar å velge låter fra.

Konserten er viet hans musikk helt fra tiden med Popol vuh (Popol ace) og Prima Vera, gjennom grand prix karrieren via kjente pop ballader og til hans siste utgivelser. 

Med oss har vi  Prima Band  som består av regionens ypperste musikere forsterket med profesjonelle musikere.  Ei blåserekke med trøkk - Det vil svinge!!

Toppen på kransekaka er: Anita Skorgan som vil være med oss på hyllesten.

Anita skal synge noen utvalgte Jahn Teigen låter sammen med Prima Band. Selvsagt skal hun også fremføre noen av sine egne fantastiske låter

Anita, en melodiens mester, debuterte som 5 åring og har en lang og variert musikals karriere. Hun var første kvinnelige artist med egenskrevet låt i MGP da hun stilte med «Oliver» i 1979. Hun ble innlemmet i Rockheim Hall of  Fame i 2019. De siste 24 årene har Anita vært med å prege julekonserter i større kirker rundt i Norge. 

Solister på scenen er kjente, kjære og fantastiske stemmer: Lars Eggen, Arild Løvik og Per Ivar Lundli.

Steinar Brekken arrangerer musikken. Han trakterer keyboard sammen med Helge Flatgård. Tommy Dalbakk spiller bass og Øystein Wangen gitar. Slagverk:Terje Follien. Saksofon: Olav Korssjøen og Simen Nyhus. Trompet: Jon Erik Gjelten og Trond Brovold. Trombone: Magne Erik Røe og Tor Brekken. Korister Nina Jordet og Anette Grøtli Fossen-Ovrum.

Lyd: Thomas Huru   Lys: Erlend Kalbækken

Dette blir en MÅ OPPLEVES i spektakulære omgivelser i Brydalen amfi, DEN ENESTE FORESTILLINGEN som blir satt opp. En unik avslutning med et fantastisk lys-show på ÅRETS BEGIVENHET.

Det blir magisk stemning i Brydalen amfi.

Billetter:

Billetter til utekonserten selges via Ticketmaster, link til Ticketmaster vil bli publisert her på våre sider når billettene er lagt ut for salg. Ettersom Høgget konserten er et familiearrangement, går barn under 14 år inn gratis ifølge med voksen. Hvis ikke alle billetter er utsolgt på forhånd, vil vi også selge billetter ved inngangen. Men vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nett via Ticketmaster.

Buss tur/retur Tynset sentrum - Brydalen Amfi

I forbindelse med konserten settes det opp buss fra Tynset sentrum til Brydalen Amfi.
Bussbilletter kommer opp som tileggsvalg etter kjøp av billett på Ticketmaster.

• Avgang fra Tynset sentrum kl 19.00 
• Siste buss forlater Brydalen Amfi kl 00.30

Mat og drikke:
I vårt serveringshusGranbar kan du kjøpe deg varm mat og drikke, samt kalde drikker. Det er også mulighet til å kjøpe forfriskninger fra vår salgsbodBare bar nede i amfiet.

Vi tar imot Visa, Master Card, Vipps og kontanter som betalingsmidler.

Parkering:

Det er mulig å parkere ved Midtvang og ta shuttlebussen som frakter publikum den 1,8 kilometer lange veien opp til amfiet. Det er også mulig å parkere langs veien opp til konsertarenaen og på skiltede parkeringsplasser. Se egen parkeringsinstruks for dette og følg den anvisningen som vaktene gir deg.

Regler og anbefalinger:

Det er røyking forbudt på tribunen og på konsertområdet, men vi har lagt til rette og skiltet et eget område hvor det er helt i orden å ta seg en røyk. Det er ikke tillat å ta med seg alkoholholdig drikke inn på konsertområdet. Sekker/vesker vil bli gjennomsøkt og medbrakt alkoholholdig drikke vil bli beslaglagt.

Det kan være kjølige kvelder også i august – så ta på klær etter vær!

Vi ønsker alle velkommen til en magisk kveld ved elvebredden.
Har du spørsmål eller kommentarer ta gjerne kontakt på epost konsert@hogget.no